Алісія в країні материнства

01.06.2010
Алісія в країні материнства

Алісія Кіс.

У житті американської співачки Алісії Кіс відбувається дуже багато радісних подій. По–перше, незабаром 29–річна зірка вийде заміж. Із репером Свіззом Бітцем, володарка «Греммі» заручилася у січні. Хлопець зробив Алісії пропозицію напередодні її дня народження, вручивши перстень із діамантом у сім каратів. Скромну (тільки для рідних і найближчих друзів) церемонію вінчання пара планує десь на кінець року.

Звісно, можна було б і раніше, але Кіс хоче постати перед вівтарем в усій красі, стрункою і тендітною. А до кінця осені це неможливо — віднедавна у співачки з’явився невеликий животик, який із кожним днем збільшується. Та Алісія цьому тільки рада, адже незабаром вона стане мамою!

Для Кіс це буде перша дитина, а для її 31–річного нареченого — друга. Раніше Кассім Майк Дін (таким є справжнє ім’я репера) був одружений з іншою ритм–н–блюзовою виконавицею — Машондою, від якої має трирічного сина. Подейкують, що причиною їхнього розлучення, про яке екс–подружжя оголосило у квітні 2008 року, став саме роман Свізза з Алісією.