На могилі Майкла — сумно

18.05.2010

Смерть зробила із Майкла Джексона значно більшу зірку, ніж він був у останні роки життя. Безсумнівний король поп–музики кінця 80–х — початку 90–х, згодом він став банкрутом, і інтерес до співака підігрівали хіба що судові позови, пов’язані з розбещенням неповнолітніх. Але загибель у віці 50 років через передозування лікарських препаратів поновила увагу армії фанатів до екс–короля. Рекордними тиражами вийшли старі записи, шанувальники Майкла рвалися до тіла ідола... Тривале з’ясування причин загибелі та пишні «проводи» призвели до того, що Джексона поховали майже через десять тижнів після смерті. Майкла нишком віддали землі на цвинтарі «Глендейл Форест Лаун» у передмісті Лос–Анджелеса, причому фанам спершу повідомили неправильний час похорону (нібито він відбувся на місяць раніше) і неправильне місце захоронення. А тепер близькі Джексона скаржаться на те, що на могилі колишнього короля... замало квітів.

Колишня дружина Джексона Ліза Марія Преслі, дочка іншого музичного короля — Елвіса Преслі, звернулася до шанувальників Майкла з відкритим листом, у якому зазначила: «Кілька днів тому я відвідала його могилу, і мені було боляче бачити її невлаштованість — я помітила лише кілька букетиків і пару свічок. Я знаю, що Майкл дуже любив, коли його засипали квітами і подарунками. Якщо кожен, хто прочитає цей лист, купить і перешле сюди хоча б одну квіточку, навіть штучну, весь майданчик навколо могили заповниться квітами, і це буде набагато ліпше видовище, ніж те, що спостерігається зараз».

Ліза Марія зазначає, що присилати варто передусім соняшники, адже «це були улюблені квіти Джексона, вони робили його щасливим». «Ми можемо викликати «сонячний дощ»... Майкл заслуговує бути оточеним квітами і потопати в них!» — стимулює любителів музики Ліза Марія Преслі. Цікаво, чи викличе її звернення новий спалах зацікавленості Джексоном?