Добрий Оззі

24.04.2010
Добрий Оззі

Оззі Осборн.

У багатих — свої витребеньки. І часто вони стають у пригоді бідним. Скажімо, британський рокер Оззі Осборн у буквальному сенсі озолотив американського безхатька, коли той попросив у зірки милостиню.

Сталося це днями в Лос–Ан­джелесі. Як повідомляє газета «Дейлі стар», пересічний бомж звернувся на вулиці по фінансову допомогу до чергового перехожого. Це був колишній вокаліст Black Sabbath. 61–річний Осборн не знайшов у кишенях дріб’язку, тож зняв золотий ланцюжок із розп’яттям і віддав волоцюзі. Вартість подаяння склала близько трьох тисяч доларів! Музикант лише попросив, аби безхатченко молився, тримаючи в руках подарований хрест. «Цей хлопець просто не знав, як дякувати Оззі», — наводить газета слова голлівудського приятеля Осборна.

А нещодавно ЗМІ повідомляли про інший подібний приклад зіркової щедрості: британська співачка Леона Льюїс подарувала тисячу доларів готівкою бомжеві, який поскаржився їй на голод. Жебрак заявив, що він так хоче їсти, що готовий зжерти навіть свого вихованця — кролика. Леона врятувала тваринку...