Вера і любов

24.04.2010
Вера і любов

Номінація на «Оскар» — чудовий шанс для актора нагадати (або заявити, якщо йдеться про не надто розкручену персону) режисерам про себе. Незалежно від того, отримали вони премію Американської кіноакадемії чи ні, щасливчиків, які «засвітилися» серед претендентів на «золотого чоловічка», невдовзі після церемонії зазвичай закидують пропозиціями. Зрозуміло, що такою нагодою зробити новий крок на шляху до слави й багатства гріх не скористатися. Але для зірки фільму «Вище неба» Вери Фарміги можливість обирати сценарії, на жаль, більше недоступна. А може, на щастя. Адже причина зробити перерву в кар’єрі у 36–річної актриси більш ніж радісна: Вера вагітна.

Для кінозірки українського походження це буде вже друга дитина — минулого року у Фарміги та її чоловіка, актора і продюсера Ренна Хоукі, народився син Фінн. Вера з Ренном щасливі, що знову стануть батьками.

«Цікавий стан» кінозірки, номінованої на цьогорічний «Оскар» за найкращу жіночу роль другого плану, змушує її відмовитися від участі в деяких проектах. Зокрема, від фільму «Проповідник із кулеметом», зйомки якого почнуться влітку в Африці.

Натомість прихильники зможуть побачити Веру в стріч­ці «Цей темний світ» — тут вона не лише зіграє головну героїню, а й виступить у ролі режисера. Знімальний процес стартує вже через місяць, і на той час фігура актриси ще не зазнає особливих змін — народжувати їй аж у жовтні.