НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Під світлом софітів

Під світлом софітів

Заступникові глави адміністрації Президента Ганні Герман стало зле у п’ятницю пізно ввечері під час прямого ефіру програми «Шустер Live» на каналі ТРК «Україна».

Програма почалася з її виступу біля центрального мікрофону, після чого Герман сіла у глибоке крісло в першому ряду студії. Коли з промовою виступав керівник опозиційного уряду Сергій Соболєв, пані Ганна заплющила очі й повільно опустила голову собі до колін.

Кредит довіри переможцям

Кредит довіри переможцям

Якби дострокові вибори до Верховної Ради відбувалися найближчим часом, то переконливим фаворитом була б Партія регіонів. Відповідно до опитування Київського міжнародного інституту соціології, за ПР проголосувало б 36,4% виборців. Цей результат навіть більший від показника, отриманого «Регіонами» за підсумками останньої парламентської кампанії в 2007 році. Очевидно, в цьому випадку спрацьовує ефект поствиборчої «гравітації», коли переможець виборів (у даному випадку — президентських) обростає додатковою прихильністю й довірою. Так було й у випадку з Віктором Ющенком у 2005 році.

Львів дає Табачнику «прикурити»

Львів дає Табачнику «прикурити»

Столиця Галичини всерйоз готується дати відсіч промосковському ухилу нової української влади — львів’яни настільки активізувались, що вчора Віктор Янукович навіть... скасував свій візит до Львова.

Про глибинні причини другого поспіль відкладення поїздки глави держави до міста Лева можна лише здогадуватись, а найвірогіднішою є завтрашня зустріч Януковича з російським очільником Дмитром Медведєвим; на ній має бути підбито «газовий підсумок». Приїзд Президента у Львів перенесли, бо, не виключено, Янукович мав би «сигналізувати» галичанам дещо проукраїнське. А до зустрічі з Дмитром Анатолійовичем Віктор Федорович, можливо, вирішив не дражнити партнерів «надмірним патріотизмом».

Всі статті рубрики