На потяг — із документом

На потяг — із документом

Найближчим часом в Україні з ініціативи МВС можуть відновити іменні квитки на пасажирські потяги. Як повідомив «УМ» співробітник Департаменту зв’язків із громадськістю МВС Геннадій Карпюк, міліцейське відомство вже внесло свої пропозиції з цього питання на розгляд уряду, нині готується відповідна постанова Кабміну. Нагадаємо, що вимога обов’язкового внесення паспортних даних пасажирів залізниці до проїзних документів була запроваджена ще у 1997 році й проіснувала десять років. «Безликими» ж квитки стали три роки тому.

Шофере, не поспішай

Шофере, не поспішай

До 23 квітня Державтоінспекція МВС посилено перевірятиме пасажирський автотранспорт по всій країні задля профілактики аварійності. Як повідомляє прес–служба Департаменту ДАІ, додаткових перевірок не уникнути не лише перевізникам, а й водіям. Інспектори цікавитимуться тим, як маршрутники організовують передрейсовий контроль за технічним станом «бусиків», проводять медичний огляд водіїв і чи вже усунули вони раніше виявлені недоліки. Але, перш за все, водіїв автобусів «ловитимуть» за перевищення швидкості, порушення руху через залізничні переїзди, відхилення від визначеного маршруту та керування у нетверезому стані.

Не той паспорт

Не той паспорт

Кабінет Міністрів скасував останні зміни, що мали бути внесені в технічний опис і зразок бланка паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Нагадаємо, що ці зміни уряд Тимошенко прийняв в останні дні перед відставкою — 2 березня 2010 року. Натомість нинішній склад Кабміну відновив дію технічного опису і зразка бланка закордонного паспорта, затвердженого ще в червні 2007 року. Відповідну постанову Кабмін прийняв ще два тижні тому, натомість лише вчора постанову офіційно опублікували в газеті «Урядовий кур’єр».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики