Собача травма

26.03.2010
Собача травма

Зазвичай у Келлі з собаками — дружба, але трапляються й неприємності.

Домашні улюбленці — це не лише море радості від спілкування з безкорисливими друзями, а й неабиякий клопіт. Який для британської співачки й телезірки Келлі Озборн завершився травмою: розбороняючи песиків своєї матері Шерон, дівчина зламала руку.

Шерон Озборн — затята собакарка. Зараз у неї мешкає не мало не багато — 11 песиків різних порід і розмірів. Найбільшими улюбленцями Шерон є померанський шпіц Мінні, англійський бульдог Лола, японський хін Меггі та боксер Перл. Сусідство з гавкотливою зграєю дошкуляє вже й чоловікові Шерон, знаменитому рокеру Оззі Озборну. «Таке враження, що вона привозить їх з усіх притулків Лос–Анджелеса, щоб ці покидьки гадили у спальні», — скаржиться Оззі.

Варто собацюрам щось не поділити, в домі починається божевільня: чотирилапі гасають одне за одним по всіх кімнатах, гавкають, чубляться і всіляко демонструють двоногим, що вони на цьому святі життя — небажані гості. Саме в такий момент Келлі Озборн і «пощастило» завітати до батьків. «Я намагалася припинити собачу бійку і примудрилася зламати голівку променевої кістки! — поскаржилася 25–річна Келлі у своєму щоден­нику в соціальній мережі «Твіттер». — Це найболючіша травма, яка в мене будь–коли була!».

Тепер рефері–невдаха сидить із загіпсованою рукою й намагається не заходити на кухню, щоб із горя не наїдатися різних смаколиків. Не так давно Келлі схудла більш ніж на 20 кг, тож тепер їй треба тримати форму.