Учора — катастрофа, сьогодні — страйк

Учора — катастрофа, сьогодні — страйк

Після позавчорашньої залізничної катастрофи, найбільшої в історії Бельгії, у вівторок місцеві залізничники розпочали страйк на знак протесту проти погіршення умов праці, які загрожують їхній безпеці та безпеці пасажирів на залізничному транспорті. Страйк виник спонтанно, передусім у південній, франкомовній частині країни.

Стан «мобілізації» світу

Стан «мобілізації» світу

Позавчора в іспанському місті Барселона розпочав роботу світовий з’їзд стільникового зв’язку. Із поширених серед його делегатів матеріалів, що їх підготував Міжнародний телекомунікаційний союз (МТС), випливає, що наприкінці цього року стільниковим зв’язком будуть користуватися п’ять мільярдів мешканців нашої планети, тобто все населення, яке навчилося розмовляти. Глобальні рівні продажу стільникових телефонів цього року сягнуть 1,2 млрд. одиниць. За даними МТС, у 2009 році у світі нараховували вже 4,6 млрд. користувачів стільникового зв’язку. Генсек МТС Хамодун Туре у своєму виступі на з’їзді наголосив, що у світі дедалі частіше використовуються стільникові телефони, з’єднані з інтернетом.

Єврей талібу — брат?

Єврей талібу — брат?

Цілком імовірно, що афганські таліби є близькими родичами євреїв. До такого висновку дійшли вчені, які вивчають питання спорідненості народу Ізраїлевого з іншими народностями світу. Як пише італійська газета «Ла репуббліка», за збігом обставин відповідні дослідження фінансує міністерство закордонних справ Ізраїлю.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики