«Санта–Барбара» по–українськи

«Санта–Барбара» по–українськи

дедалі частіше вітчизняні телеканали представляють глядачам серіали власного виробництва. Цьогорічні прем’єри «Тільки кохання» «плюсів» та «За законом» каналу ICTV об’єднує те, що зняті вони за купленими іноземними форматами. «Сусіди» — спільний телепроект «Інтер Медіа Продакшн» та Prima–film — стоять дещо осторонь, бо тут і ідеї власні, і зйомки, і режисери, й актори. У результаті вийшла своєрідна «Санта–Барбара» місцевого розливу — конкурентоспроможне «мило», в якому живуть київські сім’ї в реальному часі і навіть говорять по–нашому: російською, українською та суржиком.

«Фабриканти» зароблятимуть гроші

«Фабриканти» зароблятимуть гроші

Кращою за «Фабрику зірок–3» може бути лише «Фабрика. Суперфінал» — так вирішили на Новому каналі. І хоча його керівництво не раз заявляло, що третій сезон проекту буде крапкою, спокуса експлуатації високорейтингового шоу перемогла. Починаючи з 7 березня, глядачі знову щотижня зустрічатимуть на Новому своїх кумирів з усіх трьох сезонів української «Фабрики зірок». Найкращого з найкращих «фабрикантів» назве Маша Єфросиніна з поки що невідомим співведучим у прямому ефірі зі сцени столичного Палацу спорту 30 травня.

Стратегічні плани

Стратегічні плани

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Багатьох телевізійників глядач знає лише за картинкою на екрані. Подружжя Захарових з когорти таких невидимок. І Євген, і Ольга спочатку працювали на «плюсах». Керівник компанії «1+1 відео дизайн» Ольга Захарова 12 років створювала арт–службу «1+1», Євген був промо–директором цього каналу, допоки його очолював Олександр Роднянський. У 2008–му Захарових, як і багатьох із команди першого власника «плюсів», «попросили піти».

Всі статті рубрики