Дорога модель Жизель

14.01.2010

Бразильській красуні Жизель Бюндхен зараз не до роботи — вона насолоджується спілкуванням із новонародженим сином та коханим чоловіком, футболістом Томом Брейді. У грудні 29–річна супермодель уперше стала мамою і на певний час змінила дефіле по подіуму на прогулянки з дитячим візочком. Але навіть той факт, що іще восени минулого року Жизель пішла у декретну відпустку, не завадив їй стати найдорожчою моделлю 2009–го.

За даними західних ЗМІ, Бюндхен заробила за рік 35 мільйонів доларів — найбільше, ніж будь–яка з колег. Британка Кейт Мосс, яка посідає в рейтингу заробітків друге місце, може похвалитися значно скромнішими здобутками — в сумі її гонорари за минулий рік склали 7,5 мільйона доларів. На третій сходинці опинилася співвітчизниця Жизель Андріана Ліма, яка також минулого року народила первістка. Окрім того, до п’ятірки найдорожчих моделей світу потрапили голландка Даутцен Крез і чешка Кароліна Куркова.

А Бюндхен тим часом довго відпочивати не збирається, хоча й обіцяє ще кілька місяців присвятити передусім сім’ї. Уже наприкінці січня в графіку Жизелі заплановані перші після пологів зйомки — у рекламній фотосесії для бренду Coccli.