«50 ярдів, і ні на крок ближче!»

19.11.2009
«50 ярдів, і ні на крок ближче!»

Акторка і світська левиця Ніколь Річі — одна з улюблених «мішеней» американських папараці. Дійшло до того, що на початку жовтня 28–річна зірка потрапила в госпіталь Лос–Анджелеса, коли в її машину врізалося два авто набридливих фоторепортерів. Тоді зірка подала позов до суду, і ось феміда «Міста ангелів» винесла вердикт. Суд заборонив двом фотографам — Едуардо Аррівабене та Айвону Мігелю — наближатися до Ніколь у наступні три роки на відстань ближчу за 50 ярдів (приблизно 45 метрів). Така ж заборона поширюється і на доступ до будинку, автомобіля та дітей Ніколь.

Судді погодилися, що в ДТП винні папараці, які переслідували телезірку, аби зробити декілька кадрів. Також з’ясувалося, що перед інцидентом Аррівабене й Мігель постійно чергували біля будинку телеведучої, проникали на її приватну територію, намагалися всіляко виманити Річі на вулицю, привертаючи увагу криками тощо.

Заходи безпеки зараз особливо важливі для Ніколь, адже вона — мати двох маленьких дітей. Синочкові на ім’я Сперроу — лише два з половиною місяці, а донечці Харлоу в січні виповниться два роки.

Але якщо до папараці Ніколь ставиться дуже погано, то з «нормальними» фотографами готова співпрацювати на взаємовигідній основі. Так, Спарроу було заледве півтора місяці, коли Ніколь Річі з чоловіком Джоелом Медденом знялися у фотосесії для обкладинки американського журналу «Піпл».

«Я ніколи не була такою щасливою, — каже Ніколь. — Єдине, про що я можу мріяти — щоб мої діти були щасливі й здорові».

А от недавні чутки про весілля Джоел і Ніколь спростували — вони й надалі живуть у цивільному шлюбі.