Марля стратегічного призначення

Марля стратегічного призначення

Аптечний дефіцит медичних масок нарешті змусив урядовців помітити, що в країні немає жодного підприємства, яке б випускало звичайнісіньку марлю. Точніше воно є у харківському Вовчанську, але через прихід на український ринок дешевої, проте менш якісної китайської продукції призупинило свою діяльність дев’ять місяців тому. Його співробітники або вже написали заяви на звільнення, або чекають кращих часів у вимушеній відпустці.

А ЩО В СУСІДІВ?

А ЩО В СУСІДІВ?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У сусідній Росії від грипу А/Н1N1 уже померло 19 осіб. Як повідомляє УНІАН, у цій країні лабораторно підтверджено 3122 випадки пандемічного грипу. Найбільшу кількість випадків «Каліфорнії» зареєстровано в Москві, Красноярському, Забайкальському, Хабаровському, Приморському краях, Сахалінській області.

КОРОТКО І ЯСНО

КОРОТКО І ЯСНО

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Аптечний «порожняк»

Аптечний «порожняк»

Рейди по аптеках, які сьогодні проводять податківці й співробітники Держінспекції з контролю за якістю ліків, засвідчують: практично в усіх регіонах, де лютує високопатогенний грип,у продажу відсутні основні антивірусні ліки (амізон, аміксин, оксолінова мазь тощо), марля і маски одноразового використання. У західних регіонах із 15 обов’язкових найменувань протигрипозних ліків у залишках та в реалізації — лише п’ять–шість препаратів. У східних регіонах з обов’язкових 15 у реалізації — лише сім–вісім лікарських засобів. У багатьох закладах були завищені ціни на дефіцитні медикаменти. Загалом, за даними прес–служби Державної податкової адміністрації України, порушення виявили у більш ніж трьох тисячах аптек, які будуть оштрафовані на 2 мільйони гривень.

Всі статті рубрики