Комбат–Барбі

Комбат–Барбі

Навколо виборів цьогорічної «Міс Англії» сталася подвійна сенсація. Спершу корона найвродливішої дісталася 21–річній Рейчел Крісті. Так титул уперше виборола чорношкіра дівчина. Але вона не довго насолоджувалася перемогою. Річ у тім, що запальна Рейчел влаштувала бійку в лондонському нічному клубі з володаркою титулу «Міс Манчестер», 24–річною Сарою Беверлі Джонс. Крісті не потерпіла зазіхань суперниці на її хлопця Девіда Макінтоша. Відтак титул «Міс Англія» в переможниці відібрали. І корона перейшла до першої віце–міс — 22–річ­ної Кетрін Ходж.

Здорова перемога Обами

Здорова перемога Обами

Палата представників Конгресу США 220 голосами «за» (при 218 необхідних) ухвалила законопроект про реформу охорони здоров’я. Існували сумніви, що він пройде, але демократи пішли на поступки в суттєвих питаннях, тому за закон проголосували навіть деякі члени Республіканської партії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ефект доміно

Ефект доміно

Учора в Берліні з великою помпою відзначили 20–ту річницю падіння Берлінської стіни. До міста з’їхалися лідери багатьох країн, політики, завдяки яким стали можливими події тих днів, і прості громадяни, для яких ліквідація символу поділу Європи була мрією життя. Хоча вчорашній день був робочим, вулиці німецької столиці були заповнені натовпами ще зрання.

Всі статті рубрики