Цілуй її, цілуй її...

28.10.2009
Цілуй її, цілуй її...

Поцілувати таку красуню й розумницю, як Шарліз Терон, мріють мільйони. А щастило досі тільки бойфренду «оскароносної» кінозірки— акторові, продюсеру й режисеру Стюарту Таунсенду. Але днями на його привілей цілувати одну з найвродливіших жінок світу зазіхнула ще одна особа, причому з легкої руки самої Шарліз.

Діло було на благодійному аукціоні OneXOne у Сан–Франциско. Терон запросили туди як одну з ведучих, і вона досить непогано впоралася з цим завданням. Хоча організатори, мабуть, були дещо розчаровані — мандрівку до Південної Африки з квитками на футбольний чемпіонат, сафарі та зустріч із Нельсоном Манделою актриса спромоглася продати всього за 37 тисяч доларів. І це при тому, що колега Шарліз, Джеремі Півен, за попередній лот зібрав аж 280 тисяч!

«Та блін, що за фігня! — обурювалася кінозірка. — Я звідси не піду, поки не переб’ю лот Півена! Зрештою, у мене є цицьки!»

Навівши такий солідний аргумент на користь своєї переваги над Джеремі, Шарліз виставила на аукціон свій семихвилинний поцілунок. Одразу ж загиливши непогану ціну: 130 тисяч доларів. Коли тільки один чоловік підняв ціну до 135 тисяч, 34–річна «оскароносиця», побачивши, що діла не буде, подовжила тривалість лоту до 20 секунд. Однак після цього його все–таки довелося продати за 140 тисяч — більше охочих не знайшлося. А покупцем, на подив самої Терон і присутніх у залі, виявилася жінка!

«Мого хлопця тут усе одно немає», — підморгнула Шарліз і на 20 секунд злилася зі щасливою переможницею торгів у палкому поцілунку. Чоловіки, які пошкодували грошей заради такої нагоди, тільки мовчки кусали лікті...