«Золота молодь» і зіркове золото

27.10.2009

У Періс Хілтон є привід для радощів — поліція віддала світській левиці частину коштовностей, викрадених з її будинку минулого року. Періс дуже задоволена, бо якщо 2 мільйони доларів (саме в таку суму оцінені поцуплені прикраси) для неї й невелика втрата, то кількох улюблених перснів–сережок було дуже шкода. Повернути, щоправда, вдалося не все — частину викрадачі встигли продати.

Грабіжниками виявилася банда молодих дівчат та хлопців, яких за всіма показниками можна вважати вельми успішними. 18–річні Кортні Еймс та Алексіс Неєрс, 19–річна Діана Тамайо, 27–річний Рой Лопес та «мозок» і ватажок угруповання, 19–річна Рейчел Лі, мешкають у дорогому районі неподалік Лос–Анджелеса поряд із багатьма зірками Голлівуду, вчаться у престижних школах, отримують стипендії як талановиті діти, не мають нестачі в дорогому одязі, автомобілях тощо. Але в сім’ях у них не все гаразд: когось, як Лі, виховує мати–одиначка, яка є успішною бізнес–леді та забезпечує дочку всім найдорожчим, але через брак часу не може приділяти їй достатньо уваги. Алексіс Неєрс ростила сестра, модель «Плейбоя» Тесс Тайлор, котра також не часто бувала вдома.

Усю банду затримали наприкінці минулого тижня — після того, як у Лас–Вегасі заарештували лідерку Рейчел Лі (вона саме просаджувала в казино кругленькі суми). Лос–анджелеські поліцейські вважають, що, крім помешкання Періс, ця сама компанія «обчистила» вілли Ліндсей Лохан, Одріни Партридж та Орландо Блума. Не виключено, що й пограбування в будинках кількох інших відомих у світській тусовці осіб — теж справа їхніх рук.