Мільйонерка під хупою

27.10.2009
Мільйонерка під хупою

Іванка Трамп тепер стала місіс Кушнер.

На що тільки не підеш заради справжнього кохання. Хтось зрікається трону, хтось — багатомільйонного спадку чи улюбленої роботи. А дочка медіамагната Дональда Трампа, Іванка, поміняла віру. Навряд чи 27–річна міс Трамп була аж такою ревною християнкою, тому на прохання нареченого, видавця тижневика «Нью–Йорк обсервер» Джареда Кушнера, без вагань пройшла гіюр (навернення в іудаїзм). Засади нової релігії модель і бізнес–леді вивчала у відомій синагозі на вулиці Елрідж у районі Нижнього Іст–Сайду на Манхеттені, зведеній у 1887 році євреями зі Східної Європи. Нагадаємо, мати Іванки, колишня топ–модель Іванна Зельнічкова, походить із Чехії.

15 липня 28–річний Кушнер, якому пощастило закохати в себе вродливу й погідливу дівчину, на знак заручин надягнув на палець Іванки перстень із розкішним діамантом. А 25 жовтня пара пішла під вінець, чи то пак, за іудейською традицією, під хупу — весільний балдахін. Після цього у Національному гольф–клубі, який належить сімейству Трампів, почалися святкові гуляння за участю понад 500 гостей. Наречена була вбрана у сукню в стилі Грейс Келлі від найпопулярнішого серед зірок весільного дизайнера Вери Вонг. Як повідомляє з посиланням на очевидців сайт журналу «Піпл», Іванка аж променіла щастям і була сповнена рішучості перетанцювати з усіма гостями чоловічої статі. «Листя розкішне, сонце сяє, все просто ідеально! Я сьогодні виходжу заміж!» — написала в неділю зранку щаслива наречена у своєму блозі на сервісі «Твіттер».

Раніше довгонога білявка зізнавалася, що завжди мріяла про пишне весілля. До речі, незабаром в Іванки ще одне свято — 30 жовтня вона відзначить 28–річчя.