Диво, а не жінка!

08.10.2009
Диво, а не жінка!

Бейонс Ноулз вживається в образ героїні коміксів.

Хоча в однієї з найуспішніших співачок сучасності — Бейонс Ноулз — життя дуже насичене, 28–річна королева ритм–н–блюзу відчуває, що здатна на більше. Окрім музичного, зірка мріє підкорити ще й кіносвіт. Він для неї не чужий, адже Бейонс уже знімалася в кількох фільмах, зокрема і в успішному мюзиклі «Дівчата мрії», за роль у якому її коліжанка Дженніфер Хадсон отримала премію «Оскар» як найкраща виконавиця ролі другого плану. Виявляється, про те саме мріє й Ноулз.

За фільм «Диво–жінка», у якому Бейонс запропонували головну роль, нагорода Американської кіноакадемії їй навряд чи «світить». Але, по–перше, це ще один крок на шляху до кінематографічного визнання, а по–друге, чому б і не скористатися зайвою нагодою відшліфувати акторський талант.

Диво–жінка — персонаж коміксів. Згідно з легендою, матір’ю героїні була вождиня амазонок Іпполіта, а батьком — цар підземного царства Аїд. Завдяки такій вибуховій суміші генів дивовижна панночка має безліч суперздібностей, зокрема, вміє літати й наділена надзвичайною силою (геть як Супермен, тільки в спідниці). Бейонс не раз казала, що залюбки зіграла б героїню коміксів, тож не дивно, що на пропозицію перевтілитися в Диво–жінку радо погодилася. До речі, продюсери надали їй перевагу перед такими популярними актрисами, як Джессіка Білл і Дженніфер Лав Х’юїтт.

Поки що Ноулз обговорює деталі сюжету зі сценаристами Стартом Бітті й Девідом Елліотом, відомими роботою над фільмом «Атака кобри». Зйомки «Диво–жінки» почнуться в середині наступного року, а прем’єра запланована на кінець 2012–го.