Христя рятує від голоду

07.10.2009
Христя рятує від голоду

Крістіна Агілера стала громадською діячкою.

Крістіна Агілера випускає новий диск. Судячи з усього, платівка стане суперхітовою, адже до її запису співачка залучила інших популярних виконавців — співачку M.I.A., репера Flo Rida, танцювальний гурт Le Tigre тощо. «Це надзвичайно. Цей альбом — новий ступінь розвитку Агілери. І я відчуваю, що це одна з її найкращих робіт», — вважає продюсер альбому Трікі Стюарт, який свого часу продюсував диски Ріанни Umbrella та Бейонс — Single Ladies.

Вихід нового альбому планується на початок наступного року, а тим часом у Крістіни інші клопоти. 28–річна співачка стала «обличчям» програми з допомоги людям, які потерпають від голоду в усьому світі. Американська Христя зніметься у серії відеороликів на підтримку збору коштів для соціальної ініціативи «Допомога тим, хто потерпає від голоду в усьому світі». Цей рух організували відомі мережі фастфудів — KFC, Pizza Hut і Taco Bell. У всіх ресторанах, які беруть участь в акції, будуть організовані пункти прийому пожертв у благодійний фонд на потреби голодних. А мережа KFC пішла ще далі, перетворивши низку своїх ресторанів на «Кухні допомоги тим, хто голодує». Впродовж жовтня деякі ресторани цієї мережі в усьому світі будуть зачинені для звичайних відвідувачів, зате безкоштовно роздаватимуть їжу злидарям.

Два тижні тому Агілера відвідала з благодійною місією Гватемалу, де через голод навіть оголосили надзвичайний стан. «Я хотіла побачити на власні очі, що це — голод. І скажу вам: це страшно. Як у матері, в мене болить серце, коли я бачу, як такі ж молоді мами марно намагаються нагодувати своїх дітей, — розповідає Крістіна зі сльозами на очах. — Не думаю, що коли–небудь зможу забути цей жах. Це неприпустимо, що кожні шість секунд у світі вмирає від голоду дитина. Віддаючи свій голос компанії World Hunger Relief, я маю намір усім розповісти про цю проблему і дати голодним надію на допомогу».

До речі, у проектах цієї ініціативи Христя постає не такою, як ми звикли її бачити — з яскравим, позбавленим смаку макіяжем, дивними зачісками й епатажним одягом. На плакатах «голодного» проекту на Крістіні майже не видно макіяжу, вона в цьому образі дуже серйозна і «справжня».