Привид зради

02.10.2009
Привид зради

Еммі Россум.

Зірці фільмів «Привид опери» і «Післязавтра» Еммі Россум не позаздриш — мало того, що вона залишилася без чоловіка, так ще й, швидше за все, буде змушена платити йому... аліменти. На диво, цю новину Еммі втримати в таємниці не вдалося, хоча про сам факт її заміжжя жовта преса дивом дізналася лише два місяці тому. А тим часом актриса була одружена вже майже два роки!

Раніше всі вважали, що Еммі з продюсером Джастіном Сігелом — «просто пара». У це складно повірити, але закоханим вдалося приховати від цікавих папараці й репортерів своє весілля, яке відбулося ще в лютому 2008–го. А відомо про нього стало лише тоді, коли у сім’ї виникли проблеми. Спершу парочка просто роз’їхалася, а днями Джастін подав на розлучення. Пославшись на традиційну причину — «непримиримі протиріччя».

Як «справжній чоловік», Сігел вимагає від своєї прекрасної половини не лише оплатити всі витрати на шлюборозривний процес, а й щомісяця сплачувати йому певну (чималеньку, звісно) суму на «утримання». Щоправда, подейкують, у хлопця є причини ображатися на 23–річну дружину: Еммі нібито закохалася в іншого. Принаймні майже одразу потому, як Джастін від неї пішов, жіночку «впіймали на гарячому»: вона палко цілувалася з музикантом Адамом Дурітцем.