Віргінський крен «Аеросвіту»

Віргінський крен «Аеросвіту»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Історія з переоформленням 10 500 акцій авіакомпанії «Аеросвіт», які є власністю міноритарного акціонера–авіаперевізника — товариства з обмеженою відповідальністю «Бюро», тягнеться ще з минулого року. Саме тоді така собі фірма «Хьорст», що, за деякими даними, зареєстрована на території Британських Віргінських островів, купила згадані акції в компанії «Аеротур». Компанія «Аеротур» належить відомому українському олігархові й любителю мистецтва Віктору Пінчуку, а назва заморської фірми, до речі, підозріло співзвучна з ім’ям відомого художника, який тісно співпрацює з Пінчуком, — Деміена Хьорста. А оскільки ТОВ «Бюро» категорично не погодилося віддавати власні акції незрозумілому покупцеві, справа дійшла до судів.

Брудні БТРи сунули з Чорнобиля

Брудні БТРи сунули з Чорнобиля

Чотирьох співробітників батальйону міліції, що здійснює охорону зони відчудження навколо ЧАЕС, затримала Служба безпеки України за підозрою у сприянні незаконному вивезенню радіоактивно забруднених матеріалів (металевих конструкцій). Про це вчора на брифінгу в Києві повідомила речниця СБУ Марина Остапенко. Серед затриманих — командир батальйону охорони, заступник командира роти, інспектор та рядовий. Також пов’язали шофера і власника вантажівки, якою вивозили металобрухт, та водія «Таврії», що здійснював супровід вантажу. Небезпечний метал призначався для подальшої реалізації в Києві.

Нас не заборониш!

Нас не заборониш!

Підпільне казино в центрі Дніпропетровська, на проспекті Карла Маркса, вражає не тільки своїм нахабством (нагадаємо, саме після трагедії в одному з розважальних закладів Дніпропетровська, коли внаслідок пожежі загинули 11 людей, «накрився» весь ігровий бізнес у країні), а й масштабом діяльності. Коли минулої ночі сюди нагрянули правоохоронці, у приміщенні одночасно перебували близько 25 осіб персоналу та зо 20 власне гравців.

Всі статті рубрики