«Джинса» від Тімберлейка

17.09.2009
«Джинса» від Тімберлейка

«Прикид» із колекції Baby Phat ще однієї зіркової дизайнерки — екс–моделі Кімори Лі Сіммонс. (Фото Рейтер.)

Цвіт модного світу досі тусується у Нью–Йорку на місцевому Тижні моди. Окрім таких визнаних метрів, як Кароліна Еррера, Майк Джейкобс, Александер Вонг, свої колекції на суд публіки представили й зірки шоу–бізнесу. Після Гвен Стефані та Вікторії Бекхем талант дизайнера продемонстрували Авріл Лавінь та — окремо — Джастін Тімбелрлейк.

Підтримати Джастіна прийшли найповажніші модні критики — редактори американського та французького видань журналу «Вог» Анна Вінтур і Карін Ройтфельд, топ–модель Бар Рафаелі і, звісно, кохана актриса Джессіка Біл.

Як зазначають оглядачі, у колекції для свого модного бренду William Rast, створеного у 2006 році, Тімберлейк зробив акцент на джинсовій тканині. Модницям і модникам музикант–модельєр пропонує носити потерті міні–спідниці, куртки і джинси із заклепками. Також у колекцію увійшли шкіряні куртки, сорочки в клітинку, топи в стилі унісекс та оздоблені штучним хутром жакети.

Як і багато інших учасників Нью–Йоркського тижня моди, Джастін не поскупився на бахрому. А от кольорова гама його колекції дещо відрізняється від інших: скажімо, Марк Джейкобс категорично наполягає на тому, що модні дівчата повинні відмовитися від чорного, а в колекції Тімберлейка головними барвами стали саме відтінки сірого, темно–синього і чорного.