Вакарчук став кавалером

Вакарчук став кавалером

На грудях міністра освіти та науки Івана Вакарчука відтепер сяє «Зірка італійської солідарності». Цим державним орденом із присвоєнням почесного звання «Кавалер» українця нагородив президент Італії за особистий внесок у розвиток співпраці між двома країнами в галузі освіти і науки. Вручив нагороду Вакарчуку Надзвичайний та Повноважний Посол Італії в Україні П’єтро Джованні Доннічі. «Італія вдячна вам, пане міністре, за особистий внесок у поширення італійської мови, — зазначив пан посол. — Я переконаний, що й надалі співпраця між освітніми і науковими інституціями обох країн, взаємне пізнання культур сприятимуть зміцненню дружніх відносин між нашими народами».

«Збоченці» на пенсії

«Збоченці» на пенсії

Пошук педофіла почався в серпні, коли до міліції Дарницького району звернулася жінка. У відчаї вона розповіла, що невідомий чоловік вчинив розпусні дії з її неповнолітнім сином. Через деякий час до райвідділу надійшло ще дві заяви від батьків.

Істерика не розібравшись

Істерика не розібравшись

«Нитка» — наземний дослідний тренувальний комплекс авіації, а по суті, — аеродром–імітатор палуби авіаносця, унікальний і єдиний на території колишнього СРСР тренажер палубної авіації, — знов опинився у центрі скандалу. Річ у тім, що на «Нитка», який розташований на новофедорівському аеродромі біля міста Саки в Криму, не допустили групу російських льотчиків, які мали прибути з Північного флоту ВМФ РФ для проходження планових тренувань. Реакція Москви передбачувана — «недружні дії України».

Плювали на закони!

Плювали на закони!

П’ятеро матросів Чорноморського флоту Російської Фе­дерації пограбували громадянина України В’ячеслава Марокко в Севастополі. Така інформація вчора почала з’являтись у ЗМІ «з власних джерел у правоохоронних органах». Як стало відомо, трапився інцидент у понеділок близько четвертої ранку на вулиці імені 50–річчя СРСР у Севастополі.

Чеченський слід у Касьянівці

Чеченський слід у Касьянівці

Касьянівка — село невеличке. Розташувалося воно за якихось сім кілометрів від райцентру — Покровського. Отож нічого особливого тут зазвичай не відбувається. А коли й відбувається, то не далі місцевого масштабу.

Мерія переїжджає в СІЗО

Мерія переїжджає в СІЗО

Співробітники слідчого управління ГУ МВС України в Криму затримали й помістили в ізолятор тимчасового утримання заступника Сімферопольського міського голови Марину Чернову. Про це повідомили у прес–службі кримської міліції. Пані Чернову затримали в рамках розслідування масштабних зловживань у сімферопольській мерії, пов’язаних із тим, що мер Геннадій Бабенко виписував собі та іншим чиновникам сотні тисяч гривень премій «за зразкове виконання службових обов’язків» та матеріальної допомоги.

Під летовище заклали капсулу

Під летовище заклали капсулу

У столиці Галичини нарешті взялися за будів­ниц­тво нового потужного терміналу для прийому пасажирів. У вівторок урочисто заклали капсулу — ця акція символізує, що крига скресла, і доведення львівського аеропорту до пуття розпочалося. На­гадаємо, найбільш жорсткі претензії з боку УЄФА лунали, власне, через зволікання із реконструкцією небесної брами Львова. Згодом пробуксовки навколо переведення застарілого летовища в європейський формат спричинили навіть кадрову війну і звільнення директора аеропорту.

Білі раби на «чорному континенті»

Білі раби на «чорному континенті»

Упродовж кількох місяців сімнадцятьох громадян України в нелюдських умовах змушували працювати біля узбережжя Африки, повідомили «УМ» у прес–центрі Служби безпеки України в Криму. Звільнити полонених удалося лише після того, як СБУ «накрила» в Феодосії крюінгову фірму, співробітники якої, застосовуючи злочинні схеми, «працевлаштовували» українських моряків у рабство. Не виключено, що це не єдині жертви банди работорговців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики