На той світ — за «штуку» баксів

На той світ — за «штуку» баксів

Про те, що на цвинтарях існують неофіційні розцінки за місце на тому світі, точніше, за клаптик землі у світі цьому, відомо багатьом. Утім правоохоронцям досить рідко вдається взяти на хабарі керівників ритуальних служб із «липкими» руками. Адже коли померла рідна людина й потрібно її ховати у стислі терміни за християнським звичаєм, згорьованим громадянам не до звернень до правоохоронців. Утім, у таких випадках і «апетити» ритуальників скромніші.

До суду — після Різдва

До суду — після Різдва

Резонансна справа щодо скандальної афери компанії «Еліта–Центр» просувається украй повільно. У міліцейському відомстві учергове переносять терміни передачі справи проти керівника «піраміди» нерухомості. Наразі в Міністерстві внутрішніх справ розраховують, що кримінальну справу обвинуваченого в організації афери «Еліти–Центр» Олександра Волконського (Шахова) буде направлено до Феміди тепер уже в січні 2010 року. Нагадаємо, що самого Волконського було затримано у Швейцарії два роки тому, а передано Україні на початку жовтня минулого року. Уже тоді керманич МВС Юрій Луценко заявляв, що за півроку Волконському можуть оголосити вирок. Утім розслідування затяглося. Зокрема й через те, що аферист не побажав співпрацювати зі слідством.

У мого тата пістолет!

У мого тата пістолет!

Правоохоронці розповідають, що коли їм надходить інформація про незаконне зберігання зброї, реагувати потрібно швидко, поки та зброя не вистрелила. Отож після сигналу про те, що мешканець Конотопа А. зберігає у своєму будинку гвинтівку, місцеві правоохоронці отримали дозвіл на обшук і прийшли до підозрюваного. Господаря вдома не виявилося, був у відрядженні. Але дружина та п’ятирічний син впустили оперативників до будинку. І що ж? Гвинтівка красувалася на видному місці — на стіні вітальні. Та, оглянувши її, міліціонери зрозуміли: перед ними хороший макет зброї, просто сувенір.

Бузувіри за ґратами

Бузувіри за ґратами

Те, що сталося в одному із сіл поблизу Сміли Черкаської області, шокувало всіх. Адже невідомі зґвалтували семирічну дівчинку! Тому розкриття цього злочину взяв під особистий контроль новопризначений головний міліціонер Черкащини полковник Микола Лушпієнко. Правоохоронцям знадобилася доба, аби знайти бузувірів, котрі познущалися над дитиною. Нелюдами виявилися два брати, віком 24 і 25 років.

Всі статті рубрики