Спроба номер чотири

09.09.2009
Спроба номер чотири

Джейн Фонда.

Для кохання, як відомо, немає вікових обмежень. Хоча знаменита актриса Джейн Фонда, мабуть, і не замислюється над тим, скільки їй років, тим паче що завдяки фізичній активності й здоровому способу життя у свої 71 виглядає просто чудово. Як повідомляють американські й британські таблоїди, «оскароносна» кінозірка знову зібралася заміж. Цього разу її обранцем став 67–річний продюсер Річард Перрі, з яким, за інформацією жовтої преси, Джейн стане на весільний рушничок напередодні католицького Різдва.

Захопившись плітками, засоби масової інформації обсмоктують чутку про те, що на «скромній, але чарівній церемонії», окрім рідних і найближчих друзів, будуть присутні й двоє попередіх чоловіків Фонди: політик Том Хайден, з яким актриса була одружена з 1973 по 1990 рік, та медіа–магнат Тед Тернер. З останнім, до речі, Джейн розійшлася у 2001–му, після десятирічного шлюбу, через зраду чоловіка. Втім це, очевидно, не завадило їм зберегти добрі стосунки.

Мабуть, Фонда залюбки запросила б на радісну для себе подію і першого чоловіка — режисера Роже Вадіма, який прославив її, знявши в еротично–фантастичній комедії 1968 року «Барбарелла». Але він помер іще вісім років тому.