Кінець «мильної опери»

03.09.2009
Кінець «мильної опери»

Шенайя Твейн.

Відома канадська кантрі–співачка Шенайя Твейн виходить заміж. І то не за абикого, а за колишнього чоловіка своєї найкращої подруги. Яка, у свою чергу, колись була коханкою Шенайїного екс–чоловіка. Просто «мильна опера» якась. Закоханій співачці на думку інших про її особисте життя начхати: вона щаслива і не дочекається весілля. Яке буде другим у її житті.

Перший шлюб Твейн розпався навесні минулого року. Із 59–річним продюсером Робертом Ланжем вони прожили майже 15 років, мають спільного восьмирічного сина. «Наше кохання завжди базувалося на дружбі й розумінні, попри те, що ми дуже різні», — казала колись Шенайя.

До речі, її справжнє ім’я — Ейлін, а народилася майбутня зірка з прізвищем Едвардс. Та потім узяла прізвище вітчима, з яким її мати одружилася, коли Ейлін було два роки (у 1987–му подружжя Твейн загинуло в автокатастрофі).

Ланж поміг дружині стати знаменитістю. За його продюсерства Ше­найя здобула п’ять премій «Греммі», а її альбоми розійшлися накладом 65 мільйонів. Та з 2002 року Твейн почала поступово відходити від великої сцени і, очевидно, це не сприяло зміцненню шлюбу з Робертом.

Роман із Фредеріком Тієбаудом триває з грудня минулого року. Як запевняють друзі співачки, Фредерік — «єдина людина, якій Шенайя повністю довіряє», і вона «вдячна Богові за те, що подарував їй такого чоловіка».

Своє 43–річчя 28 серпня Твейн відзначила вже з обручкою: вони з Тієбаудом заручилися і планують узаконити свої стосунки на початку наступного року.