«Героїня» міняє статус

«Героїня» міняє статус

Голлівудська кінозірка Елі Лартер у себе на батьківщині, у США, користується популярністю. Особливо люблять струнку білявку ті американці, чия юність і молодість припала на кінець 1990–х. Адже Елі знімалася у багатьох молодіжних телесеріалах та комедіях того часу: «Бухта Доусона», «Студентська команда», «Білявка в законі» тощо. Потім були «Більше, ніж любов», «Шантаж», «Обитель зла–3». Але найбільшу славу колишній моделі принесла участь у відомому й нашим телеглядачам серіалі «Герої», де вона протягом двох сезонів перевтілювалася у віртуальну стриптизерку Нікі Сандерс, другою сутністю якої була жорстока і всесильна убивця. Коли автори «вбили» героїню, то спеціально для Елі вигадали новий персонаж, аби улюблениця телеглядачів не залишила серіал.

Пахуча атака

Пахуча атака

Невміння деяких жінок знати міру при користуванні парфумами завдає чимало прикрощів їхнім попутникам у громадському транспорті. А співробітників така пані, яка виливає на себе цілий флакон «Шанелі №5» абощо, і взагалі може довести до лікарняного ліжка. Саме так сталося з консультантами кол–центру місцевого відділення «Банку Америки» в місті Форт–Уерте на півночі штату Техас.

Талановитий містер звабник

Талановитий містер звабник

Британський ловелас Джуд Лоу знову стане батьком. Воно й не дивно, з огляду на те, скільки в житті 35–річного актора було, є і, без сумніву, буде жінок. Мати четвертого нащадка зірки «Талановитого містера Ріплі» й «Холодної гори» — акторка й модель Саманта Берк, повідомив речник Лоу.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дмитро Іванович Менделєєв щиро вірив у те, що краса врятує світ. І для того, щоб її було більше, винайшов рецепт горілки.

Всі статті рубрики