«Пірати» вибувають по одному

29.07.2009
«Пірати» вибувають по одному

Орландо Блум у ролі Уїла Тернера.

Чутки, яким так не хотіли вірити шанувальники Орландо Блума, схоже, виявилися правдивими: красунчик–актор не зніматиметься у четвертому фільмі франшизи «Пірати Карибського моря». Звісно, доти, доки цю інформацію не підтвердить сам Орландик, надія залишається, але його друзі вже наввипередки переконують західні таблоїди в тому, що Блум остаточно вирішив відмовитися від чергового контракту з кіностудією «Уолт Дісней».

Причиною такого рішення нібито стало особисте життя актора: зірка «Піратів» і «Володаря перснів» планує одружитися із 26–річною австралійською моделлю Мірандою Керр. А для цього просто необхідна тимчасова «академвідпустка», бо, знімаючись у такому грандіозному проекті, про весілля думати ніколи.

Щоправда, зйомки «Піратів–4» почнуться тільки навесні наступного року, і з цього випливає, що ставати на весільний рушничок 32–річний Блум не поспішає. Тобто він би повів Міранду під вінець хоч завтра, але дівчина вже двічі відхиляла його пропозицію, пояснюючи це тим, що їй іще рано заміж. Утім цього разу серце красуні, може, й похитнеться, адже вони з Орландо вже приглядають новий будинок, щоб жити разом. Кажуть, найбільше парочці припали до душі розкішні апартаменти в Малібу вартістю 13 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що раніше про свою відмову від участі в наступних «Піратах» казала і Кейра Найтлі, яка у трьох попередніх частинах кіноепопеї зіграла роль коханої героя Блума. Прикро, але, мабуть, про подальшу долю Уїльяма Тернера, який став вічним капітаном «Летючого голландця», та Елізабет Суон, змушеної чекати, поки він раз на десять років зможе зійти до неї на берег, ми таки не дізнаємося. Недаремно ж продюсери наголошують, що четверта «серія» пригодницької казки буде присвячена передусім капітанові Джеку Горобцю — виконавець цієї ролі Джонні Депп контракт на зйомки підписав іще минулого року.