ХРОНІКА

09.07.2009

Футбол

Контрольні матчі. «Айнтрахт» (Фр, Німеччина) — «Динамо» — 1:2 (автогол, Гільєрме), «Дніпро» — «Сталь» (Ддз) — 6:2 (Белік, Назаренко, Гоменюк — 2, Самодін — 2).

* * *

Мюнхенська «Баварія» провела три двосторонні матчі. У поєдинках 11 на 11 гравців зафіксували результати 0:0 і 3:1, а в зустрічі 6 на 6 рахунок був 10:6. Українець Анатолій Тимощук грав за переможців, а в останньому спарингу забив два м’ячі.

Теніс

Успішно подолали стартове коло ґрунтового турніру WTA в Будапешті всі три українки. Слідом за Оленою Бондаренко це зробили її сестра Катерина (здолала словачку Юрікову — 6:3, 1:5, 6:4) й Марія Коритцева (переграла росіянку Лапушенкову — 6:4, 6:2).

А от на аналогічних змаганнях у шведському Баштаді наші Ірина Бурячок і Юлія Вакуленко вже в першому раунді поступилися відповідно росіянці Кириленко (0:6, 4:6) й чешці Квітовій (3:6, 1:4 — травма).

Баскетбол

Маріупольський «Азовмаш» таки відмовився від участі в Євролізі УЛЄБ — насамперед, через відсутність залу на 5000 глядачів. Хоча й фінансова ситуація в стані чемпіона України не сприяє комплектуванню колективу боєздатного за мірками найпрестижнішого клубного турніру Старого світу. Тож азовці зіграють у другому за рангом Кубку Європи. Срібний призер української суперліги, «Донецьк», спробує сили у кваліфікації цього турніру, а «Хімік» і «Київ» виступлять у Кубку виклику.