Чорний день Віареджо

Чорний день Віареджо

Учора в італійському курортному містечку Віареджо був день скорботи за шістнадцятьма загиблими внаслідок вибуху цистерн зі скрапленим газом. Нагадаємо, напередодні товарний потяг, що йшов до Пізи, зійшов із рейок і протаранив цистерни з газом. Від вибуху та пожежі, що почалася внаслідок цього, постраждали навіть кілька будинків неподалік розташованого в центрі міста залізничного вокзалу. Спершу жертв трагедії було 14, але вночі в реанімації померли ще двоє дітей, один із них — дворічний хлопчик, передає РІА «Новості». Лікарі цілу добу боролися за життя дітей, але, на жаль, не змогли висмикнути їх із лабет смерті.

«Чорний ящик» із морських глибин

«Чорний ящик» із морських глибин

Новини з місця падіння єменського «Аеробуса» — в Індійському океані неподалік Коморських Островів рятувальники виловили 14–річну дівчину. Вона плавала серед уламків літака та вже мертвих тіл. Їй кинули рятувальний круг, однак вона не змогла за нього вхопитися, адже занадто ослабла: дитина пробула у воді 14 годин. Про все це розповів журналістам офіційний представник уряду Коморських Островів Камаледдін Афретан. Він також спростував повідомлення, напередодні розповсюджені кількома інформагенціями, буцімто пощастило вижити в авіакатастрофі ще й капітану «Аеробуса» та п’ятирічному хлопчику. Ця дівчина є єдиною, хто вцілів після раптового падіння літака. Проте рятувальники продовжують обстежувати «поле морського бою» — вони не виключають, що комусь із 153 людей, які перебували на борту лайнера, вдалося також вижити.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гру закінчено!

Гру закінчено!

Заборону грального бізнесу в Росії називають почасти причиною й недавнього аналогічного рішення Верховної Ради України. Річ у тім, що російські власники казино та ігрових автоматів, знаючи, що з 1 липня їхньому бізнесу прийде кінець, перемістили свою справу в Україну.

Всі статті рубрики