Витверезник за викликом

Витверезник за викликом

На Луганщині правоохоронці попередили цілком реальну небезпеку терористичного акту, хоча тепер, коли небезпека минула, обставини «операції» виглядають цілком комічно. Про обставини справи «УМ» повідомила прес–служба Управління ДАІ в Луганській області.

Нелегітимна юстиція?

Нелегітимна юстиція?

Таку заяву на минулому тижні зробив голова Українського юридичного товариства Олег Березок. За його словами, ІІІ Всеукраїнський з’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів і наукових установ, який обрав народних депутатів із неоднозначною репутацією — Сергія Ківалова та Андрія Портнова, а також голову Центрвиборчкому Володимира Шаповала членами Вищої ради юстиції, було скликано в Одесі місяць тому (30 травня 2009 року) з численними порушеннями.

Руки в голови не лише для булави

Руки в голови не лише для булави

Корупцію неспроста порівнюють із напрочуд живучою казковою потворою. Пам’ятаєте? Із отією самою, в якої на місці відрубаної сокирякою чи мечем голови мерщій виростають ще дві. Та то в казці. А в реальному житті голови, точніше керівники районів чи міст, які потрапили під «меч» правосуддя, теж не дуже й потерпають від покарання. Цього разу навіть недоречне оте затяте: «Всіх не пересадите!» Бо про тривалу «відсидку» за ґратами за отримання хабара практично не йдеться. Керівники, які спокусилися на солідні суми, після затримання здебільшого відбуваються тільки переляком, та ще хіба що зміною місця роботи.

Всі статті рубрики