А «борода» поголений...

А «борода» поголений...

Услід за видвореним за межі України «злодієм у законі» Кухілавою на прізвисько «Антимос», працівники УБОЗу днями примусово депортували через міжнародний аеропорт «Одеса» ще одного представника колишнього злочинного угруповання, що входило до складу так званої «Чеченської общини», — 45–річного Магомеда Хадісова, уродженця Дагестану. Вердиктом Одеського окружного адміністративного суду йому заборонено в’їзд на територію України протягом п’яти наступних років.

Повітовий «контррозвідник»

Повітовий «контррозвідник»

Співробітники карного розшуку обласної міліції Луганщини затримали самого «полковника ГРУ». Принаймні так цей чолов’яга представився своєму новому знайомому. І не тільки представився, а й пообіцяв допомогти йому в одній дражливій справі, користуючись своїм високим статусом. Адже в посвідченні значилося, що Юрій Єфимович Б. є заступником начальника департаменту контррозвідки Головного розвідувального управління України. За свої послуги Юрій Єфимович запросив просто сміховинну суму — 14,6 тис. гривень.

Ікра «по–французьки»

Ікра «по–французьки»

Неофіційно можна ствер­джувати, що упродовж останніх місяців у водоймах запорізького Придніпров’я різко знизилася популяція... жаб. З тієї оказії, що один надто підприємливий мешканець обласного центру зі смерті зелених крякавок мав непоганий зиск. Експертизою вже встановлено, що він вилучав жаб’ячу ікру, додавав до неї білкову масу штучного походження і забарвлював усе це місиво у червоний колір. Вважав себе, ймовірно, послідовником французької кухні: якщо в «якомусь Парижі», мовляв, масово смакують жаб’ячі лапки, то менш вибагливим відпочивальникам із країн СНД й ікра скрекотушок підійде!..

«Кола» зі смаком отрути

«Кола» зі смаком отрути

Цю детективну історію правоохоронці певний час не розголошували — чекали, поки потерпілі після двох тижнів повної прострації змогли хоч якось описати свого кривдника, а оперативники після тривалих пошуків — його затримати.

Всі статті рубрики