Красуня і «Росомаха»

02.07.2009
Красуня і «Росомаха»

Перспективна Майлі Сайрус.

«Х’ю Джекман зустрічається з Майлі Сайрус!». Побачивши в деяких таблоїдах таку сенсаційну новину, прихильники австралійського мачо та голлівудської старлетки були шоковані. По–перше, Х’ю старший за 16–річну Майлі на 24 роки. А по–друге, досі він вважався ідеальним чоловіком актриси Дебори–Лі Фернесс (до речі, на 13 років за нього старшої) та батьком двох їхніх усиновлених дітей. Що, втім, анітрохи не заважало юній зірці телесеріалу «Ханна Монтана» активно з ним кокетувати. Майлі зізналася, що від Джекмана вона в захваті, але одразу спростувала чутки, ніби між ними щось є. Зрештою, й самі папараці, які спершу роздзвонили про «таємне побачення найсексуальнішого чоловіка у світі з найперспективнішою молодою актрисою», зізналися: парочка зустрічалася в ресторані у присутності своїх агентів. Тож замість новини про скандальний зв’язок неповнолітньої знаменитості із зіркою «Росомахи» з’явилася інша — про спільну роботу Х’ю і Майлі над новим проектом.

Як повідомляє сайт Worstpreviews, актори зніматимуться разом у фільмі під назвою Personal Security («Особиста охорона»), і сюжет буде подібним до знаменитого «Охоронця» з Уїтні Х’юстон та Кевіном Костнером у головних ролях. Джекман зіграє нью–йоркського поліцейського, якого запрошують охороняти багату спадкоємицю. У панночку, звісно, перевтілиться міс Сайрус. Судячи з усього, без любовної лінії у фільмі не обійдеться.

Майлі Сайрус, незважаючи на юний вік, користується в Америці просто шаленою популярністю. Скажімо, касові збори від повнометражної стрічки «Ханна Монтана в кіно», яка вийшла на екрани у квітні, перевищили 120 мільйонів доларів при вчетверо меншому бюджеті. Наразі дівчина знімається у драмі «Остання пісня».