Фарбовані комсомольці

Фарбовані комсомольці

У самому центрі Харкова у сквері Перемоги невідомі розмалювали вісім пам’ятників комсомольцям: усі погруддя позначили чорною свастикою, а обличчя покрили жовтою фарбою. За інформацією директора департаменту комунального майна Харківської міськради Віктора Кітаніна, така сама доля спіткала й пам’ятник напівміфічному засновнику міста козаку Харьку, а також фонтан «Дзеркальний струмінь» побудований у 1947 році на честь перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Де жадібність — святістю не пахне

Де жадібність — святістю не пахне

Дах церкви проламали вночі, вкинувши займисту речовину, яка облила стіну вівтарної частини храму, після чого спалахнув вогонь... Такими були події ночі на 1 липня. «Дерево, оброблене протипожежною сумішшю, лише тліло. Але всередині температура була настільки високою, що розплавилися і стекли на підлогу металеві деталі церковного начиння», — розповів прес–секретар Сумської єпархії ігумен Афанасій.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А хто заспіває про Волгу?

А хто заспіває про Волгу?

Людмила Зикіна відійшла учора, 1 липня. Причиною смерті стала зупинка серця, повідомили РІА «Новости» в організації «Будинок Людмили Зикіної». Співачка померла на 81–му році життя. Ще 10 червня вона відсвяткувала свій 80–й ювілей. З цієї нагоди дружина президента РФ Світлана Медвєдєва зібрала у Кремлі десять достойних жінок Росії, близьких подруг Зикіної. За інформацією РІА «Новости», 12 червня співачка розпочала ювілейний тур Росією, хоча попередньо скаржилася на здоров’я, але покладала великі надії на лікаря, який мав супроводжувати її під час двомісячного турне. Проте вже 25 червня Зикіна поступила до 83–ї міськлікарні у реанімаційне відділення, звідки її так і не виписали.

Демонтувати не можна відновити

Демонтувати не можна відновити

У Києві тривають пікети на підтримку п’ятьох націонал–патріотів, які позавчора вранці «попрацювали кувалдою» по пам’ятнику Володимиру Леніну в центрі столиці. Вчора о 12.00 українські націоналісти пікетували Шевченківське райуправління міліції у місті Києві з вимогою звільнити Миколу Коханівського, Андрія Тарасенка, Олександра Задорожного, Івана Срібного та Богдана Франта, які «покоцали» київського Леніна. Як повідомив керівник прес–служби ГУ МВС у місті Києві Володимир Поліщук, двох із них раніше вже затримували за таке діяння — на початку грудня минулого року четверо членів Конгресу Українських націоналістів пошкодили пам’ятник радянському діячеві Григорію Петровському, відбивши монументу пальці, ніс та вуха, вони написали на постаменті «комуняці — по заслузі».

Доктор Ющенко

Доктор Ющенко

Учора в Польщі відзначали 440–ту річницю підписання Люблінської унії — угоди, яка на 225 років об’єднала польське та литовське королівство в Річ Посполиту. До цієї держави входила й частина ниніш­ньої України.

І тебе вилікують...

І тебе вилікують...

Аби винести на суд і людські очі таку делікатну проблему, треба, щоб ця проблема справді надзвичайно допекла. Для 55–річної матері, яка дізналася, що її син — гомосексуаліст, ця несподівана гірка правда стала справжнім шоком. Аби повернути собі «нормального» сина, вона й вирішила звернутися до суду.

Всі статті рубрики