Анджеліну Джолі — в президенти США

27.06.2009
Анджеліну Джолі — в президенти США

Відома голлівудська акторка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі вирішила піти у політику. На святкуванні на початку червня свого 34–го дня народження акторка зізналася друзям, що планує все активніше входити в політичне життя, оскільки вже наситилася Голлівудом. «Анджеліна сказала, що Голлівуд починає набридати і вона вже поклала око на Вашингтон. Вона пристрасно ставиться до людських прав, жертв воєн та загальнолюдської справедливості й вважає, що могла б зробити більше в політиці. Анджеліна захоплюється Бараком Обамою і гадає, що й сама могла б зробити багато, якби опинилася на його місці», — розповіла неназвана приятелька акторки британській газеті «Дейлі Експресс».

Анджеліна, яка зі своїм супутником життя Бредом Піттом має шестеро всиновлених та власних дітей, нещодавно витіснила з першого списку найвпливовіших людей шоу–бізнесу, укладеного часописом «Форбс», його багаторічного лідера — телеведучу Опру Уїнфрі.

Нагадаємо, що шлях від кіно до політики вдало подолали Арнольд Шварценеггер та Рональд Рейган. Джолі нещодавно написала емоційну статтю для часопису «Тайм» про становище в суданській провінції Дарфур, а минулого тижня під час відзначення Дня біженців виголосила палку промову на їхній захист. Вона дуже пишається та надихається своєю роботою для ООН. «Я готовий битися об заклад, що впродовж наступних 20 років вона стане першою жінкою–президентом США. Якщо вона вже щось вирішить, то буде боротися до кінця», — заявив британській газеті інший приятель Джолі.