Вікі, груди, хірурги

Вікі, груди, хірурги

Одна з найбільш стильних жінок сучасності, як часто називають Вікторію Бекхем у гламурних виданнях, вирішила стати ще «стильнішою». Досі лише одне давало підстави сумніватися у бездоганності її смаку: прагнучи зробити свої форми більш апетитними, аж надто тендітна Віка вочевидь не вгадала з розміром силіконових імплантатів, які вставила в груди. На худенькій фігурі груди розміру 34DD виглядали як чужорідні м’ячі. Тепер дружина футболіста Девіда Бекхема вирішила виправити свою помилку. Як повідомляє британська газета «Сан», з місяць тому екс–учасниця гурту «Спайс гьорл» знову потрапила на операційний стіл, зменшивши розмір грудей до значно скромнішого 34B.

Люби таргана, як самого себе

Люби таргана, як самого себе

У своєму прагненні захищати права тварин їхні любителі інколи доходять до маразму. Скажімо, представників найвідомішої з таких організацій — ПЕТА («Люди за етичне поводження з тваринами») — дуже обурило популярне останніми днями відео, на якому президент США Барак Обама під час телеінтерв’ю одним ударом убив набридливу муху.

Сім’я дорожча за кіно

Сім’я дорожча за кіно

Прихильники красивої голлівудської пари — Шона Пенна і Робін Райт — дарма хвилювалися за своїх улюбленців. Вони не лише передумали розлучатися, а й знову переживають щось на кшталт медового місяця. Принаймні Шон робить усе від нього залежне, аби дружина забула про його наміри покинути сім’ю. Заради того, щоб більше часу проводити з коханою Робін і двома їхніми дітьми, двічі «оскароносний» актор ризикнув відмовитися від участі у двох фільмах, на зйомки в яких раніше дав згоду: комедії «Три недоумки» та кримінального трилера «Картель».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В аеропорту «Бориспіль» відбулася презентація нової злітної смуги. Першим злетів з неї особисто мер Києва.

Всі статті рубрики