«Міцний», відвертий, щасливий

18.06.2009
«Міцний», відвертий, щасливий

Голлівудський «міцний горішок» Брюс Уїлліс на старість років вирішив довести, що має ще порох у порохівницях. 54–річний актор знявся у відвертій фотосесії в стилі садо–мазо для журналу W, причому не сам, а з молодою дружиною. Для 32–річної Емми Геммінг такі зйомки — звичайна річ, адже свого часу вона працювала моделлю, рекламувала знамениту білизну «Вікторіяз сікрет». Натомість Брюс, хоч і перебуває в чудовій формі, трохи соромився.

«Це було незручно. Ми робили речі, на які, я певен, багато акторів не наважилися б. І якби мені треба було зніматися з іншою моделлю, то навіть не знаю, чи погодився б я через усе це пройти», — зізнався Уїлліс. За його словами, він просто не мислить без Емми свого життя і не хоче розлучатися з нею ні на мить. — Я пройшов шлях від звичайних сексуальних стосунків до справжнього кохання. Десять років я був самотнім і переважну частину цього часу — нещасним. А коли зустрів Емму, день у день моє життя ставало дедалі щасливішим. Стосунки з нею — найкращі з усіх, які в мене будь–коли були!».

Водночас із колишньою дружиною Демі Мур Брюс залишається найкращими друзями, як, утім, і з її молодим чоловіком Ештоном Катчером. «Ми — Демі, наші три доньки, Ештон, Емма та я — стали таким собі кланом, — сміється кінозірка. — І це приваблює до нас велику увагу. Зрозуміти, як нам вдалося після розлучення зберегти чудові стосунки, здатен не кожен. Нам із Демі пощастило, що нам одне з одним весело. Я її досі люблю і мені подобається, як вона зараз живе».