Сатана поплутав

Сатана поплутав

Звичне патрулювання вулиць обласного центру працівниками Київського райвідділу міліції Полтави днями призвело до незвичного «улову». Спершу в трьох студентів­першокурсників одного з вишів міста (вони мешкали навіть в одній кімнаті гуртожитку) правоохоронці вилучили одразу три пістолети з набоями — два саморобні й один «заводський» пневматичний. Двоє з цієї трійці зізналися в тому, що купили згадані «самопали» у приятеля, котрий «гуляв» разом із ними. Останній цього факту не заперечував. Однак намагався «увімкнути дурника»: мовляв, і сам придбав ті «іграшки» для себе та друзів на базарі з єдиною метою — порозважатися, задля приколу постріляти по пляшках.

Кохайтеся, студентки, та не з одруженими…

Кохайтеся, студентки, та не з одруженими…

Місяць розшукували правоохоронці 19річну студентку тернопільського Європейського університету Юлію Басарабу, яка зникла ще в середині березня. Дівчина, уродженка одного з райцентрів, винаймала в Тернополі квартиру. Її батько помер, мама — на закордонних заробітках, тож контролювала дівчину лише бабусяпенсіонерка , що проживає в містечку Борщів на Тернопільщині. Вона й звернулася в міліцію після того, як кілька днів не змогла зв’язатись з онучкою навіть по телефону. Відтак студентку було оголошено в розшук.

Ми зайшли в звичайний гастроном...

Ми зайшли в звичайний гастроном...

Ідеться про громадянина Б., причетного до спроб заволодіння такими знаними у Дніпропетровську підприєм­ствами, як концерн «Весна», комбінат «Злагода», «Мода­сервіс», житловий комплекс «Золоті ключі». Але відомий рейдер, вину якого раніше довести не могли, «зламав зуби» на звичайнісінькому гастрономі. Адже кримінальну справу проти цього громадянина Б. порушено у зв’язку з подіями довкола дрібного закладу торгівлі.

За гангстером — не «за стіною»

За гангстером — не «за стіною»

Убивство здійснили на півдні Італії, в містечку К’яравалле Сентрале у провінції Калабрія. Після того як 35-річна Інна Абрамова та її цивільний чоловік Джуліано Кортезе відвезли у дитсадок свого сина, до них зненацька під’їхало авто, звідки у подружжя кілька разів вистрелили з рушниці. Пані Інна померла на місці, а її чоловіка у важкому стані доправили до лікарні, але врятувати його лікарям не вдалося.

Всі статті рубрики