«Порностарець»

25.04.2009
«Порностарець»

Сігео Токуда — фахівець із «цутая».

Японці — дивні люди, і європейським розумом їх не збагнути. Сігео Токуда закінчив престижний японський коледж, усе життя пропрацював у офісі, але у віці 59 років вирішив радикально змінити своє життя. Дуже радикально: став актором порнофільмів.

У країні останні кільканадцять років користується неймовірною популярністю так звана «цутая» («стареча порнографія»), акторами в якій виступають люди пенсійного віку. Її сегмент у порнопродукції становить аж 30 відсотків. Сігео Токуда виявився універсалом: він знімався і в звичайному порно з молодими дівчатами, і в «старечому», де партнерками були його ровесниці.

Нині Сігео — настарішому порноакторові світу — 75. За 16 років кар’єри в порнобізнесі він знявся в 300 стрічках і не збирається залишати знімальний майданчик (вилазити з ліжка) до 80 років.

До речі, ім’я та прізвище Сігео Токуда не є справжніми. Як у всіх акторів порнофільмів, це артистичний псевдонім. «Порностар» не хоче, щоб про його «роботу» знали сусіди, дружина і донька. Фактично з 59 років він живе подвійним життям. Лише шанувальники «жанру» знають, що то за компанія «Рубі продакшнз», на яку він працює.

Японська молодь у захваті від дідуся Сігео, котрий працює з акторками від 20 до 80 років, і не з однією за раз. Назви його фільмів говорять самі за себе: «Маніакальні вправи Лоліт» чи «Заборонені ігри стареньких».