Христя — ню?

24.04.2009
Христя — ню?

Голосиста сексапільна поп–діва Крістіна Агілера незабаром може стати ще й кінозіркою. Як повідомляє сайт E! Online, співачці запропонували головну роль в еротичному фільмі про бурлеск–танцівницю. Здавалося б, любителька епатажного одягу (а точніше, майже повної його відсутності) мала б радо ухопитися за таку пропозицію, однак Христя ще вагається. Виявляється, її бентежить визначення «еротичний», адже хоч у житті 28–річна краля й надає перевагу відвертому вбранню, повністю роздягтися перед мільйонами кіноглядачів — для неї все ж надто рішучий крок.

Однак, як розповідають джерела в її оточенні, знятися в повнометражному кіно Агілера мріє віддавна, тому, швидше за все, таки погодиться. Часу на роздуми в неї ще багато, адже зйомки стрічки розпочнуться не раніше січня наступного року.

Сценаристом і режисером фільму з робочою назвою «Бурлеск» буде Стів Антін, відомий за стрічками «Останній американський незайманий» та «Японський городовий» (до речі, його сестра Робін створила відому групу «Пуссікет доллз»).

Наразі ж Крістіна взяла коротку відпустку, щоб відпочити від концертів і більше часу проводити з півторарічним сином Максом та чоловіком, музичним продюсером Джорданом Бартманом.