Апокаліпсис 28–річного союзу

16.04.2009
Апокаліпсис 28–річного союзу

Мел із Робін були красивою парою.

На жаль, навіть винятки у Голлівуді рано чи пізно стають правилом: зіркові подружжя зрештою розпадаються. Через 28 років спільного життя подала на розлучення і дружина актора й режисера Мела Гібсона, яка народила йому сімох дітей. 52–річна Робін Мур називає підставою для розірвання шлюбу традиційні «непримиримі протиріччя», хоча папараці вже давно всьому світові показали іншу причину: останнім часом Мела не раз «застукали» в компанії удвічі молодшої за 53–річного актора росіянки Оксани, в тому числі й на пляжі.

Щоправда, сам Гібсон запевняє: Оксана тут ні до чого, адже вони з дружиною фактично розійшлися ще 26 серпня 2006 року й відтоді разом не живуть. Режисер «Хороброго серця»йі «Апокаліпсису» з’їхав від дружини через місяць після арешту за керування автомобілем у п’яному стані й антисемітські образи поліцейського. Саме після цього випадку стосунки в сім’ї остаточно розладналися. Можливо, колишня асистентка стоматолога Робін збагнула, що відтоді, як у 1980–му вийшла заміж за нікому не відомого австралійського актора, Мел таки сильно змінився.

Сама жінка жодних пояснень поки що давати не хоче. У спільній заяві ще чинне подружжя попросило громадськість і журналістів «із розумінням поставитися до їхнього права на приватність». «За роки нашого шлюбу ми завжди намагалися оберігати своє приватне життя від сторонніх очей і не збираємося нічого в цьо­му міняти й тепер, під час розлучення, а також у майбутньому», — наголошують Гібсони.

Шестеро з їхніх семи дітей уже дорослі, а над молодшим, десятирічним Томом, Робін просить спільної опіки. Окрім того, їм із Мелом іще належить поділити майже мільярдний статок актора. Тому, хоч наразі пара зберігає добрі стосунки, обоє вже найняли найкращих адвокатів. Зокрема інтереси місіс Мур–Гібсон захищатиме спеціаліст із розлучень Лора Вассер, яка свого часу надавала такі послуги Анджеліні Джолі, Брітні Спірз та Стіві Уандеру.