Сльози, соплі і гречка

11.04.2009
Сльози, соплі і гречка

У всьому винна Лохан?

У житті такої молодої, але вже бувалої Ліндсей Лохан — перша серйозна драма. Ліндсі зізналася, що її серце розбите, а життя «перетворилося на справжнє пекло». А все через те, що актриса порвала з подругою, діджеєм Самантою Ронсон.

Дівчата прожили разом близько року і ще недавно розповідали журналістам, як їм добре разом, які вони щасливі, закохані й таке інше. А тепер 22–річна Лохан ридає, а її колишня пасія наказує охоронцям не підпускати зірку фільму «Погані дівчиська» до неї ближче, ніж на кілька метрів.

Причина розриву пари банальна: Ліло виявила, що подруга стрибає в гречку. «Я мала рацію — ти мене зраджуєш. Я заявляю це публічно. А тепер іди геть. Я любила тебе», — написала актриса у своєму блозі на сайті Twitter. Шанувальники спершу було не повірили, що це надовго, адже Ліндсей із Самантою розходилися й раніше — сильно лаялися, по кілька днів не спілкувалися, а потім бурхливо мирилися. Але цього разу, схоже, все серйозно. Ронсон поміняла замки в будинку, де вони жили разом, а папараці засікли, як після цього Ліндсі гірко плакала, сидячи в машині на парковці.

Окрім того, Саманта змінила статус на своїй сторінці у Twitter на «вільна» і наказала охороні не пускати екс–кохану на вечірку, яку влаштувала її сестра Шарлотта. Більше того — Ронсон відправила свою сестру й матір у поліцію, щоб ті попросили правоохоронців заборонити Ліндсей наближатися до неї. Мовляв, кінозірка так дістала її своїми «сльозами й соплями», що Саманті потрібен офіційний захист.

У Лохан, звісно, протилежна версія подій — актриса стверджує, що на вечірку її запросила сама Шарлотта Ронсон, з якою вони випускатимуть спільну лінію одягу, а Саманта їй і задарма не потрібна.