Секс у місті по колу

08.04.2009
Секс у місті по колу

Чудова новина для прихильників телесеріалу «Секс і місто»: кіностудії Warner і New Line узгодили дату прем’єри продовження улюбленого «мила». Фільм «Секс і місто–2» вийде у прокат 28 травня наступного року.

Про те, що вони б охоче зняли сіквел, продюсери першої стрічки заявили одразу після її тріумфального виходу на екрани — фільм зібрав у світовому прокаті понад 400 мільйонів доларів. Однак інтрига полягала в тому, чи погодяться всі чотири актриси взяти участь у наступних зйомках. Спершу дехто з них і справді покрутив носом, насамперед — виконавиця ролі Керрі Бредшоу, Сара Джессіка Паркер, та Саманта — актриса Кім Кетролл. Однак згодом і вони, і Синтія Ніксон (Міранда) та Крістін Девіс (Шарлотта) підписали контракт і вже готуються до зйомок, які розпочнуться у липні.

Про сюжет майбутнього кінохіта поки що нічого не відомо. В американській пресі з’явилися припущення, що у Керрі та її Супермена буде дитина, але це не більше, ніж чутки.

А тим часом у нью–йор­кському весільному бутіку Hayden Olivia Bridal виставили на продаж весільну сукню, в якій Сара Паркер знімалася у фільмі «Секс і місто». Розкішний туалет від Вів’єн Вествуд коштує всього 15 тисяч доларів. Однак сукню продадуть лише переможниці конкурсу, а його умови будуть оголошені на сайті бутіка трохи згодом.