Рецепт від кризи

Рецепт від кризи

З учорашньої вранішньої зустрічі прем’єр–міністра Великої Британії Гордона Брауна та президента США Барака Обами в Лондоні розпочалася неформальна частина саміту «великої двадцятки» — лідерів провідних країн, в яких виробляється 80 відсотків усієї продукції у світі. Насправді світових лідерів тут буде не 20, а разом із запрошеними — 30. Формальна частина саміту відбудеться сьогодні. Головна тема переговорів та дискусій — пошук виходу зі світової фінансово–економічної кризи.

Вождь із діркою

Вождь із діркою

У ніч на середу в Санкт–Петербурзі невідомі спробували підірвати пам’ятник Володимиру Леніну, встановлений на площі перед Фінським вокзалом (цей монумент імітує виступ вождя пролетаріату, коли він прибув на Фінський вокзал за кілька днів до початку Жовтневої революції 1917 року).

ЄвроБацька

ЄвроБацька

Міністри закордонних справ країн Європейського Союзу вирішили запросити білоруського президента на установчий саміт програми «східне партнерство», який 7 травня заплановано у Празі (на цей саміт запрошено і Президента України Віктора Ющенка). Білоруська опозиція вважає, що ЄС дає надто великі аванси «останньому диктатору Європи», а Росія дає зрозуміти, що взагалі не бажає бачити Білорусь у «Східному партнерстві».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики