З подіуму — в Боллівуд

02.04.2009
З подіуму — в Боллівуд

Наомі Кемпбелл.

Супермодель Наомі Кемпбелл, яка останнім часом фактично безвилазно сиділа в Росії, нарешті відірвалася від свого коханого олігарха Владислава Дороніна. «Чорна пантера подіуму», яку в Москві вже прозвали «рубльовською дружиною» (як і більшість багатіїв російської столиці, Доронін має будинок у престижному районі поблизу Рубльово–Успенського шосе), прийняла пропозицію взяти участь в Індійському тижні моди.

На одному з показів у Мумбаї Наомі демонструвала традиційні сарі від провідних місцевих дизайнерів. У розшитому золотом національному індійському вбранні темношкіра манекенниця кенійського походження виглядала так розкішно, що місцеві шанувальники краси були в захваті. А продюсери з Боллівуду, які виявилися серед глядачів, вражені грацією Кемпбелл, запропонували їй зніматися в індійському кіно.

Як і чи не кожна модель, Наомі радо вхопилася за цю пропозицію, оскільки віддавна плекала плани стати ще й актрисою. Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», незабаром наречена російського мільярдера планує повернутися до Індії, де пройде кастинг на роль в одному з нових фільмів Боллівуду. Кемпбелл, яка ще недавно зізнавалася в палкій любові до Росії, тепер із не меншим захватом розповідає про те, як їй сподобалася Індія. «Я обожнюю цю країну, індійське вбрання й індійських жінок, які неймовірно красиві і вміють доглядати за собою», — зізнається манекенниця.

А повертатися в Росію Наомі поки що не поспішає — у перерві між двома поїздками в Мумбаї вона вирішила відвідати Південну Африку. Там у моделі запланована зустріч із Нельсоном Манделою та благодійний візит до одного з сирітських притулків Кейптауна.