Чоловік із двома половинами

18.03.2009
Чоловік із двома половинами

Чарлі Шин.

У зірки телесеріалу «Два з половиною чоловіка», 43–річного актора Чарлі Шина, відтепер аж п’ятеро дітей. Днями кількість його нащадків поповнилася одразу на двох синів: дружина Шина, 31–річна Брук Мюллер, народила близнюків. Хлопців, які є першими спільними дітьми подружжя, назвали Бобом і Максом.

Останній місяць Брук переважно лежала на збереженні — 19 лютого в неї ледве не трапилися передчасні пологи, і лікарі були змушені госпіталізувати жінку. Незважаючи на це, близнята з’явилися на світ цілком здоровими.

Чарлі познайомився з Брук у 2006–му. Прихильники актора сумнівалися, що їхній роман триватиме довго, адже Шин постійністю не вирізняється. Чого вартий скандал, з яким він розлучався з попередньою дружиною і матір’ю двох своїх доньок, «дівчиною Бонда» Деніз Річардз. Актриса з’ясувала, що Чарлі зра­джує її наліво й направо, він присягався, що такого більше не буде, вона його виганяла, він повертався... Коли все це завершилося, усі зітхнули з полегшенням. А в серйозність намірів легковажного Шина щодо Брук Мюллер повірили після того, як Чарлі привселюдно висловив сподівання, що його нова дружина стане не лише доброю матір’ю, а й ідеальною мачухою для інших його дітей (в актора ще є 25–річна дочка від цивільного шлюбу з Паулою Профітт).

Шлюб із Брук для Шина третій — колись він був одружений із моделлю Донні Пелеу, але вони не прожили разом і року.