Позаду — «Нетрі», попереду — слава

18.03.2009
Позаду — «Нетрі», попереду — слава

Фрейда Пінто тримає світ у своїх руках.

Якщо раніше для індійської манекенниці Фрейди Пінто було за щастя потрапити на подіум під час демонстрації колекції якогось місцевого дизайнера, то тепер вона чи не головна зірка в першому ряду на найпрестижніших модних показах світу. Моделька прославилася після зйомок у фільмі «Мільйонер із нетрів», відтак отримала запрошення від найвідоміших дизайнерів, які прагнули бачити її серед глядачів на Лондонському, Міланському, Паризькому тижнях моди.

Звісно, можна було б подумати, що на цьому момент слави 24–річної уродженки Індії й завершиться. Але, схоже, про Фрейду забудуть іще не скоро. На хвилі популярності вродлива індійка вже отримує пропозиції про співпрацю. Так, Пінто підписала контракт зі знаменитою компанією «Есте Лаудер» і стане «обличчям» нової косметичної лінії. А головне — на неї накинули оком чимало голлівудських режисерів. Серед них і Джордж Клуні.

Найзавидніший парубок Голлівуду, щоправда, має до майже вдвічі молодшої красуні не так професійний, як суто чоловічий інтерес. Як запевняє журнал «Стар», Клуні закохався у Фрейду ще під час перегляду «Мільйонера» і відтоді не втрачає надії познайомитися з виконавицею ролі Латіки. Джордж, знайомства з яким шукають переважно жінки, цього разу сам вирішив проявити наполегливість: через знайомих він планує вивідати телефон молодої актриси і запросити її на побачення.

А тим часом британський таблоїд «Сан» розповсюдив іншу чутку: Фрейда Пінто стане новою «дівчиною Бонда». Як ствер­джує видання, продюсери «бондіани» нібито запропонували актрисі зіграти чергову кохану суперагента 007 у наступній серії. Вона, мовляв, ідеально виглядатиме в обіймах блондинистого Деніела Крейга і достойно прийме естафету від українки Ольги Куриленко.