Знову сама

17.03.2009
Знову сама

Дженніфер Аністон та Оуен Уїлсон у комедії «Марлі і я». (Фото з сайту Kinopoisk.ru.)

Після розлучення з Бредом Піттом усі романи Дженніфер Аністон тривають максимум півроку, хоча актриса не раз зізнавалася, що мріє про звичайне сімейне щастя. При цьому, щоправда, запевняючи, що вона таки везуча, адже в коханні їй дуже щастить. А її мета — це, мовляв, не обов’язково наявність у домі постійного чоловіка й купи дітей.

Після того, як Джен удруге зійшлася з музикантом Джоном Мейєром, здавалося, що цього разу вона таки знайшла «свого» чоловіка. Аністон і Мейєр познайомилися минулого року на «оскарівській» вечірці. Бурхливий роман тривав до серпня, доки... закохані оголосили про розрив. Певний час не зустрічалися, а потім знову зійшлися. І так палко цілувалися–обнімалися, не соромлячись папараці, що дехто навіть запідозрив: усе це фікція, і Дженніфер просто попросила Джона грати роль її бойфренда, щоб таблоїди не допікали розпитуванням про особисте життя.

Хтозна, було кохання насправді чи ні, але факт залишається фактом: Аністон із Майєром знову розбіглися. При цьому Джен стверджує, що продовжує жити нормальним життям, весело проводить час у Лос–Анджелесі, в компанії подруги й партнерки по серіалу «Друзі» Кортні Кокс–Аркетт та свого інструктора з йоги, а з розриву «трагедії не робить».

 

ДО РЕЧІ

Розрив із Майєром відбувся після повернення Аністон з європейського промо–туру фільму «Марлі і я», в якому Дженніфер, за іронією долі, грає щасливу дружину. На зйомках фільму Джен із партнером Оуеном Уїлсоном поводилися так природно, що багато хто навіть приписував двом зіркам роман. Однак актори стверджують, що є лише добрими друзями. А подивитися, як їм вдалося перевтілитися в сімейну пару, котрій дошкуляє веселий цуцик, можна в українських кінотеатрах, де з 12 березня у прокаті комедія «Марлі і я».