Шерше ля... хам

Шерше ля... хам

Незабутні враження від перебування в Донецьку залишилися в 45–річного мешканця Парижа, який подорожував Україною. Француз приїхав спершу до Києва, а потім захотів побувати на Донбасі, про який багато чув. Тому й придбав квиток до Луганська. Уже в потязі мандрівник познайомився з сусідом по купе — особою кавказької зовнішності — і невдовзі різко змінив свої плани. Його попутник непогано знав французьку мову і зумів переконати гостя, що в Луганську «справжнього» Донбасу годі й шукати. Інша річ — донецька Горлівка, яку новий знайомий відрекомендував як «перлину» краю. Тут, собі на горе, й погодився парижанин оглянути в супроводі кавказця місцеві пам’ятні місця.

Годинники китайські або індійські

Годинники китайські або індійські

Як повідомили «УМ» у прес–службі Луганського при­кордонного загону, поблизу селища Краснодарський «зелені кашкети» зупинили два автомобілі «ВАЗ», водії яких явно намагалися перетнути державний кордон у напрямку сусідньої Росії з порушенням закону. Під час огляду автомобілів з’ясувалося, що громадяни України їхали не порожні — в салонах було 30 ящиків із годинниками китайського виробництва.

«Партизани»–наркомани

«Партизани»–наркомани

Цілий «партизанський наркоманський загін» із двадцяти любителів «кайфу» пов’язали черкаські правоохоронці в сосновому лісі під обласним центром. Саме там, неподалік обласного протитуберкульозного диспансеру, група з трьох пацієнтів лікувального закладу організувала на свіжому повітрі виробництво та реалізацію наркоти. На галявині, в гущі лісу, у вільний від лікування час вони запалювали вогнище і варили «ширку». Щоб придбати дозу, сюди й зліталися наркомани.

Спідниця — понад усе

Спідниця — понад усе

Власниця крамниці жіночого одягу в прикарпатському місті Бурштин заклякла від несподіванки, коли молодий чоловік, перед яким вона щойно вихваляла стильний товар, вхопивши дві спідниці, кинувся навтьоки. Та поцупленим крамом нахаба тішився недовго. Як повідомив «УМ» начальник прес–служби прикарпатської міліції підполковник Василь Гультайчук, уже через годину оперативники Галицького райвідділу внутрішніх справ за прикметами розшукали і затримали 32–річного зловмисника.

З «трояндою» до жінки

З «трояндою» до жінки

Співробітники карного розшуку Орджонікідзевського райвідділу міліції приморського міста затримали 20–річного маріупольця, який підозрюється у скоєнні зухвалого й цинічного злочину. За словами виконувача обов’язків начальника сектору карного розшуку Івана Шкуропацького, сексуально заклопотаного суб’єкта правоохоронці «взяли» за напад на мешканку Маріуполя.

Всі статті рубрики