Репетиція чи фінал?

Репетиція чи фінал?

Майбутні зустрічі двох провідних українських команд у Кубку УЄФА, крім усіляких інших дивідендів для наших уболівальників, додали ваги й національному чемпіонату. Позавчорашній двобій «Металіста» й «Динамо» в Харкові дехто вже поспішав розглядати з проекцією на протистояння в єврокубках, хоча самі учасники події на цьому увагу намагалися не акцентувати.

Турнір із забороною

Турнір із забороною

Гімнастичний турнір «Кубок Стелли Захарової» належить до числа вітчизняних змагань, що заслужено мають звання міжнародних. Уперше він пройшов ще 2002 року і з того часу відбувається кожної весни. Цьогоріч турнір заплановано на 7 і 8 березня — традиційно в київському Палаці спорту. Про деталі організації події та певні проблеми в її підготовці позавчора засновниця розповіла на прес–конференції, скликаній із нагоди проведення восьмого Кубка свого імені.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Денис Зуй: Молодість — не проблема для нашого волейболу

Денис Зуй: Молодість — не проблема для нашого волейболу

Ця людина зараз формує обличчя волейбольного клубу «Локомотив» (Київ) — чинного чемпіона України. Через фінансові проблеми «залізничники» нещодавно втратили майже весь склад, який «кував» золотий здобуток минулого сезону. Ліберо Денис Зуй є одним із небагатьох, хто й надалі виступає під прапором столичної команди. Саме йому, як одному з найдосвідченіших серед теперішніх «локомотивів», доведеться підтягувати до рівня суперліги «молодняк», що прийшов на зміну вчорашнім чемпіонам.
Кореспондент «УМ» зустрівся зі спортсменом, який також є гравцем національної збірної України, аби прояснити ситуацію в клубі та його перспективи. Не втратили нагоду поговорити й на інші теми, з неспортивного життя.

Всі статті рубрики