«Макіяж» для Косова

«Макіяж» для Косова

Занепокоєна своїм вкрай негативним міжнародним іміджем, влада Косова започаткувала масштабну міжнародну акцію. Як повідомляють балканські ЗМІ, до проекту залучено багато закордонних журналістів та відомих політиків. Такою є реакція Приштіни на численні негативні статті у шанованих виданнях США та Західної Європи, де Косово представлено як вкрай корумповану країну, котрою править мафія, і один з головних європейських каналів контрабанди наркотиків.

Дали більше, ніж просили

Дали більше, ніж просили

Міжнародна конференція зі збору коштів на відбудову зруйнованого ізраїльтянами Сектора Газа, яка відбулася позавчора в Шарм–ель–Шейху, перевершила всі очікування. Палестинці просили 2,8 млрд. доларів, а отримали від міжнародних донорів майже вдвічі більше. «Ми зібрали 4,481 млрд. доларів, а якщо до цього додати попередні обіцянки допомоги, то отримаємо загалом суму в 5,2 млрд. доларів», — із задоволенням підсумував міністр закордонних справ Єгипту Ахмад Абул Гейт. Учасники конференції також вимагають від Ізраїля негайно припинити блокаду Сектора Газа, дозволити ввезення гуманітарних вантажів для його 1,4 мільйона мешканців та матеріалів і техніки — для відбудови.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Справа Ходорковського–2

Справа Ходорковського–2

Учора в Хамовничеському суді Москви почався другий процес над опозиційними Кремлю колишнім керівником нафтової компанії ЮКОС Михайлом Ходорковським та екс–керівником компанії МЕНАТЕП Платоном Лебедєвим. Генпрокуратура Росії звинувачує Ходорковського та Лебедєва у привласненні шахрайським шляхом 1 трлн.рублів та у відмиванні близько 450 млрд.рублів.

Всі статті рубрики